Tack för den nya och gamla hemsidan

Vid söndagens julfest (6/12) så passade vi på att tacka Hans Pålsson för allt det arbete han har lagt ner på att bygga upp vår nya hemsida med mycket genomtänkt layout och  arkitektur. Kristianstads flygklubb är mycket tacksam för insatsen och vi skall vårda  webplatsen väl framöver.

Vid passade  också på att tacka Anders Trönnberg för den innehållsrika hemsida som lockat mängder av besökare under de 10 år den funnits. Den har varit mycket  uppskattad av piloter runt om i Sverige. Oavsett vad man sökte på inom svenskt flyg så  brukade sidan komma upp bland de mest relevanta träffarna.

Stort tack till Hans Pålsson (t.v.) som skapat den nya hemsidan och  stort tack till Anders Trönnberg (t.h.) som drivit den gamla hemsidan.

Stort tack till Hans Pålsson (t.v.) som skapat den nya hemsidan och
stort tack till Anders Trönnberg (t.h.) som drivit den gamla hemsidan.

Det här inlägget postades i Medlemsnytt, Nyheter. Bokmärk permalänken.