Ny PPL instruktör

Vår nye instruktör presenterar sig nedan:

Nikolai Kocev heter jag. Jag är 28 år gammal. Född och uppvuxen i Lund, bor där också. Rötter från Bulgarien. Jag har varit flygintresserad hela mitt liv. Målet är att någon dag sitta som besättning på någon jet. Började min utbildning på SPU i Göteborg, där gjorde jag min PPL & ATPL teori. Timebuildade i USA med mina vänner från SPU, rekommenderas varmt att flyga utomlands om man har möjlighet. Resten av utbildningen gjorde jag på Sturup (IR, ME, CPL & MCC), South Sweden School of Aeronautics. Gick även min FI där. Jobbar nu som simulatorpilot på Entry Point North på Sturup. Förutom flyget är jag väldigt språkintresserad. Jag brukar simma och mecka med datorer. Har flugit många sorters flygplan under min utbildning, men Piper har blivit en favorit.

Se nu till att boka upp Nikolai ordentligt med många flygpass. Kontaktuppgifter hittar ni i myweblog samt i fliken Bli pilot!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.