Resemässa på flygplatsen 9:e november

Den 9:e november är det resemässa på flygplatsen med diverse olika utställare som kommer att få oss att längta bort från Kristianstadsslättens vanligtvis trista novemberväder. Det finns en möjlighet att åka buss dit, Kagans Buss kommer  att köra:
* från Stora torg i Kristianstad  till Flygplatsen : 09.45 och 11.45
* frpn flygplatsen till Stora torg: 12.15 och 14.45

Läs mer om mässan på Kristianstad Österlen Airports hemsida och facebooksida.

Flygklubben kommer såklart att vara med på ett hörn. Vi kommer ha en plats där vi presenterar klubben verksamhet vilket även inkluderar flygutbildning. Organiserade resor är trevliga men att själv  kunna flyga iväg ger ju en annan dimension på resandet. Har du drömt om att bli pilot så är detta ett bra tillfälle att få veta lite mer. Om du verkligen vill så finns det nog inget som hindrar just dig för att ta flygcertifikat?

Vi kommer att ha några plan på plattan som man gå och titta på. Om vädret är hyfsat så kommer vi även ha prova på flygningar där man får ta en tur på ca 15 minuter med någon av våra duktiga piloter. Kostnad: 600 kr, kontant eller swish.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.