Teknisk kurs – Dynamic WT9

Klubben kommer att hålla en teknisk kurs för dig som vill flyga in dig på VPF. För dig med PPL-cert kommer en inflygning på VPF även generera ett UL-certifikat som skrivs in i ert befintliga cert. Kursen kommer att hållas vid två tillfällen för att så många som möjligt ska kunna vara med. Söndagen den 8/11 och söndagen den 22/11, vi börjar klockan 10:00 och håller på ett par timmar. (Det är samma kurs vid båda tillfällena, du behöver alltså bara vara med vid ett av dem). Du som redan flyger VPF, men känner att du vill fräscha upp dina kunskaper, får också gärna vara med. Den tekniska kursen är gratis. Anmäl till mig om du vill delta och vilken av dagarna. sportpilot(AT)live.se . Väl mött / Roger Höglund

Det här inlägget postades i Medlemsnytt. Bokmärk permalänken.