Välkommen till nya krfk.se!

Efter 10 år byter Kristianstads flygklubb webbplats! Den sida som började användas 2005 har tjänat oss väl, men nu har tekniken slutligen sprungit ifrån den. Anders, som genom en enorm insats under åren har gjort krfk.se till en webbplats känd i hela flyg-Sverige, tycker dessutom att det är dags att lämna över tangentbordet till nya förmågor. Därför är det Ulf & Arnaud som framöver tar hand om uppdateringar och information.

Innehåll

För medlemmar är kanske den mest intressanta ingången medlemsinfo. Här hittar du aktuella bokningar, nyheter och meddelanden som rör klubben, och undersidor med information. Vi har flyttat våra protokoll, flyghandböcker och liknande till filarkivet i myWebLog. Allt som fanns på gamla webbplatsen finns inte här, men vi bygger på efterhand!

Teknik

Vår nya webbplats är responsiv, det vill säga anpassad för att passa alla nya sätt att surfa på internet, telefoner, surfplattor och datorer av olika storlekar. Den bygger på WordPress, det överlägset mest populära verktyget för att bygga webbplatser nuförtiden.

Gamla sajten

Vi raderar givetvis inte den gamla sajten, den innehåller ju så mycket minnen, info, foto och hela historiken för flygklubben de senaste 10 åren. Du hittar den här, krfk.se/old/index.htm!

Vad tycks?

Så, vad tycker du? Saknas det något? Vill du att något ska ändras? Tycker du bara att allt är bra – eller dåligt? Skriv en rad!

Det här inlägget postades i Medlemsnytt, Nyheter. Bokmärk permalänken.