Eskaderträff 16/2 kl15:00

Till våren tänker vi flyga traditionsenliga eskader ner mot Europa. Datum lutar mot nationaldagen och helgen därpå. Målen vi funderat över är exempelvis Balaton-sjön i Ungern, men just den helgen sammanfaller också med firandet av 75-årsdagen av landstigningen i Normandie, vilket är säkert också trevligt (vi hade Normandie som mål för 3 år sen men vädret ville annorlunda då).

Tanken är att vi som är intresserade samlas i KrFKs klubbstuga den 16/2 kl 15:00. Alla är välkomna, på träffen i klubbstugan berättar vi lite om hur det funkar med eskaderflygning & utlandsflygning. Elever är välkomna både till träffen och till eskader, det är nyttigt.

Efter träffen flyttar vi oss mot typ O’Learys eller Bishop och tar nån pilsner och pratar mer flyg.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.