Näringslivsdagen på ESMK

Idag var det näringslivsdag på ESMK med ca 700 gäster. Den anordnades av Skåne Nordost i samarbete med Kristianstad Österlen Airport. Skåne Nordost är de nordöstra kommunernas samarbetskommitté, bestående av Kristianstad, Hässleholm, Bromölla, Östra Göinge, Osby och Hörby kommun. Det var många företag och organisationer på plats. Huvudtalare var Isabella Löwengrip, Fredrik Warberg och Ishtar Touailat. Ishtar var såklart tvungen att sätta sig i PF, se bild.

Länsförsäkringar (Olle Karlsson) hade med sig en flygsimulator där besökare kunde prova att landa en PA28-161 (riktigt snygg grafik). De som lyckades landa och svara rätt på några frågor fick vara med i utlottningen av ett litet flyglektionspaket med en riktig PA28-161.

SE-VPF och SE-KVT fick också vara med på näringslivsdagen, VT ville dock inte vara med på bild.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.